Gjestebok

"Mycket fint boende" Douglas

Bodde på : La Maison Paloma 07/2016

Mycket fint boende. Skön säng, rent o fint rum/studio med kyl, vattenkokare att göra kaffe på morgonen efter man varit på boulangerie (2min från rummet)och köpt goda croissanter. Bra in/ut checkning och all hjälp från Katia. Kommer gärna tillbaka. Á bien tôt. Douglas.

TIPS & ANBEFALINGER

RATING

""Dejligt ophold i "Franske fristelser"" Harry

Bodde på : La Maison Paloma 05/2016

Vi havde et meget dejligt ophold i «Franske fristelser». Huset er lækkert restaureret, og Knut er en god vært, som prøver at gøre alle tilfredse. Det ligger lige midt i det skønne gamle Antibes, og der var gåafstand til alle seværdigheder, restauranter og strandene, for der er 2 at vælge imellem. Vi havde meget glæde af bruge P-huset der ligger 5 min. gang fra huset.

TIPS & ANBEFALINGER

RATING

"Trivelig leilighet i stille og rolig gate i gamlebyen" Pål Gerhard

Bodde på : La Maison Paloma 10/2015

Samlet sett var jeg svært fornøyd med oppholdet i La Maison Paloma. Trivelig leilighet i stille og rolig gate i gamlebyen, som passet perfekt til mitt formål, og det til en svært gunstig og konkurransedyktig pris. Jeg ble tatt godt imot av verten, og alt det praktiske med rengjøring etc. fungerte tilfredsstillende. Kort sagt er det stor sannsynlighet for at jeg kommer tilbake ved en senere anledning!

TIPS & ANBEFALINGER

RATING

SKRIV I GJESTEBOKEN

RATING